دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در شب شهادت حضرت علی (ع) برای اولین بار از پخت و توزیع آش رشته نذری در این دانشکده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دکتر "عنایت اله بریزی" اظهار کرد: امسال برای نخستین بار در دانشکده تغذیه و علوم غذایی با همکاری دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری پخت و توزیع آش رشته نذری با همکاری اساتید و کارمندان این دانشکده در شب شهادت حضرت امیر المومنین(ع) برگزار شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید